Всесвітній день поезії

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

Весна — це свято для всіх поетів. Це пора, коли все оживає і серце наповнюється теплом весняного повітря, коли сонце починає свій переможний шлях по небосхилу і хочеться жити, любити, кохати і писати вірші…

21 березня — Всесвітній день поезії — свято, яке відзначається щороку в день весняного рівнодення.

Всесвітній день поезії, виведений в окреме свято, дозволяє замислитися про здатність віршів і рифм пробуджувати в людині її творчі здібності.

Шанують поетичне слово і в нашій гімназії. З нагоди свята бібліотекар Щока О.М. провела поетичну подорож «Разом до країни віршів», під час якої учні 4-го класу декламували вірші поетів нашого краю. Для учнів гімназії була представлена книжкова виставка “Поезія – душі перлина”.

На поетичному святі наші вихованці презентували вірші нашої прихованої поетеси, педагога із багаторічним стажем і чуйним серцем Пензеник Марії Михайлівни. Вірші поетеси легкі й ритічні, характеризуються різноманітністю тем і жанрів, прості й дохідливі, їх мова - цікава і барвиста.

Пишаємося нашою землячкою, педагогом, талановитою поетесою, яка несе в собі добро й красу та примножує славні традиції української поєзії.

Тож від щирого серця вітаємо поетів зі святом Поезії. Бажаємо мирного неба, сповнення творчих задумів та мрій. Хай Ваше слово буде завжди потрібним, лікує душу і приносить кожному читачеві задоволення, а відтак — буде вічним.

/Files/images/1_klas/FB_IMG_1679474586919.jpg/Files/images/1_klas/FB_IMG_1679474584770.jpg/Files/images/1_klas/FB_IMG_1679474588951.jpg/Files/images/1_klas/FB_IMG_1679474593551.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.