Обмін досвідом - шлях до удосконалення

Обмін досвідом – шлях до удосконалення. Цілющими ліками для педагога завжди було та залишається приємне спілкування з дітьми та колегами, незважаючи на настрій та життєві події.

Педагогічне партнерство та обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, прерогативою якої є активний обмін напрацьованим матеріалом.

Для того, щоб стати Вчителем кожен має збагнути, що урок – це не лише 45 хвилин спілкування з учнями, а все життя покладене на ниву праці.

Життєвий досвід, робота над собою та своєю працею створюють підґрунтя цікаво проведеного уроку.

Співпрацю та обмін досвідом нашій гімназії 27 лютого 2023 року під час першої онлай- зустрічі запропонувала адміністрація Великомолодьківської гімназії Звягельської міської ради Житомирської області на що ми охоче погодилися.

28 лютого на платформі Zoom відбулася друга зустріч. Учні Великомолодьківської гімназії презентували свій захід « На гостину до Лесі», який був присвячений 152-й річниці від дня народження їхньої землячки Лесі Українки. Учні та вчителі нашої гімназії з задоволенням слухали про літературно-меморіальний музей Лесі Українки, декламування учнями віршів їхньої землячки, адже Леся Українка є не тільки гордістю її земляків, а і гордістю всього українського народу.

Наступна зустріч, організатором якої була вже Смологовицька гімназія, мала відбутися 16 березня, але через повітряну тривогу та відключення електроенергії ми змушені були перенести зустріч. Незважаючи на те, що ворог руйнує наші плани, ми все-таки досягаємо своєї мети. На наступний день ми змогли провести зустріч з колегами та учнями, під час якої представили їм STREAM – проєкт «Годівничка» над яким ми працювали 6 тижнів. Директор гімназії Лендєл Ганна Василівна повідомила про актуальність, мету, завдання та етапи проекту. Потім учні та вчителі показали уривки уроків та свої дослідження, які були проведені під час виконання проєкту. Ми продемонстрували своїм новим друзям кінцевий продукт: презентацію « STREAM – проєкт Годівничка» та озвучили свої висновки.

Наша гімназія дуже рада знайомству з колективом Великомолодьківської гімназії.Сподіваємося на подальшу співпрацю з ними.

Кожен учасник конференції отримав позитивні та емоційно-насичені враження від зустрічі, переконався, що Смологовицька гімназія завжди відкрита для плідної співпраці з колегами на тернистій педагогічній ниві. Очевидно, результатом зустрічі стануть справи , які посилять просвітницьку роль освітян у суспільстві.

/Files/images/obmn_dosvdom_/IMG_20230227_120200.jpg/Files/images/obmn_dosvdom_/IMG_20230228_103142.jpg/Files/images/obmn_dosvdom_/Знімок екрана (10).png/Files/images/obmn_dosvdom_/Знімок екрана (8).png/Files/images/obmn_dosvdom_/IMG_20230228_105248.jpg/Files/images/obmn_dosvdom_/Знімок екрана (7).png/Files/images/obmn_dosvdom_/Знімок екрана (9).png/Files/images/obmn_dosvdom_/Знімок екрана (11).png

Кiлькiсть переглядiв: 13

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.